diumenge, 3 de maig del 2015

Butlletí núm. 8. Desembre de 2014



LA POLÍTICA ÉS UNA QÜESTIÓ DE PRIORITATS I DE RESPONSABILITATS

La Palma Sempre (LPS) ens dediquem a la política des d’una visió exclusivament municipal, amb total proximitat i respecte a les persones i a l’entorn.
Durant aquest període, hem tirat endavant el model de poble en què creiem, un model al servei dels veïns, socialment compromès i ambientalment sostenible. I ho hem fet amb coratge i sense dubtar davant de les forces contràries que se’ns oposaven, primer des de la pressió urbanística i després per la crisi econòmica, una crisi ferotge que ha deixat una part important dels ciutadans en situació d’atur i a les portes de la pobresa.
Des de LPS treballem per un model de creixement sostenible que ha passat de la utopia a l’acceptació unànime. Per fer realitat aquest model, hem harmonitzat les necessitats dels ciutadans: hem millorat i potenciat un entorn urbà de qualitat i hem protegit i defensat un entorn natural privilegiat.
Estem al costat de les persones i les famílies més necessitades, aquelles que la crisi ha abocat a situacions crítiques i que només troben en l’administració més propera aquest ajut i aquesta guia per sortir-ne.
LPS som un grup de gent que dia rere dia mirem de fer del nostre país un lloc on les persones se sentin més persones i disposin d’un territori urbà i natural que els permeti realitzar-se i ser feliços.
El nostre desig després d’aquests anys plens de reptes i il·lusions, és continuar compartint amb tots vosaltres el millor futur per a la Palma.
D’aquí pocs dies encetarem un any nou, que ens portarà desitjos nous, projectes nous i reptes nous. Els afrontarem, com sempre, amb el mateix esperit de servei i amb la mateixa il·lusió com si fos el primer dia.
Us desitgem unes bones festes i un feliç any nou!
Desembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada